SE OVERSIGTSKORT HER

Velkommen til den nye roldskov.info

Hjemmesiden har fået nyt design og en ny struktur, der gerne skulle gøre det nemmere at finde det, du har brug for.

Hjemmesiden tager udgangspunkt i, hvad du kan opleve i Rold Skov-området, og i de hjælpemidler i form af foldere, kort og app, du kan bruge til at optimere oplevelserne

Desuden finder du baggrundsmateriale om skovens natur og kulturhistorie. 

Har du kommentarer til den nye hjemmeside så kontakt gerne web-redaktør Uffe Westerberg på projektleder(at)roldskov.info


NATURGUIDEN 2019

Naturguiden 2019 findes både som trykt folder og som pdf. Den indeholder 220 naturture og aktiviteter i Himmerland og det sydlige Vendsyssel samt sommerferieaktiviteter på Herregården Hessel, Lille Vildmosecentret ogStenaldercenter Ertebølle. 
Den trykte folder fås på biblioteker og turistinformationer m.m. i Himmerland og Aalborg.

Hent pdf'en der er nem at finde rundt i via et klikbart kort.

Du kan altid finde aktuelle ture i Rold Skov her på siden. Alle aktuelle ture finder du på www.naturguidenhimmerland.dk - findes selvfølgelig også i en mobiltilpasset version til når, du er ude.


REBILD STIGUIDE

Rebild Kommune, Naturstyrelsen Himmerland og Rold Skov Natur- og Kulturcenter har sammen udgivet folderen "Vandrestier og cykelruter i Rebild Kommune".

Folderen indeholder en beskrivelse med kort af ca. 40 afmærkede ruter. 

Den trykte folder kan fås i RebildPorten.

En pdf-version med klikbart oversigtskort kan hentes her

Folderens indhold kan også findes i appen Stiguide Himmerland, som kan hentes gratis i App Store eller Google Play.

En tilsvarende folder om vandre- og cykelstier i Mariagerfjord Kommune kan du finde på www.mariagerfjordguiden.dk


Rebild Bakker Ruten 

Den 10,8 km. lange vandrerute i Rebild Bakker og Troldeskoven er en af fire vandreruter i Danmark, der er certificeret som Premium Vandrerute af Deutsches Wanderinstitut, og den har fået de hidtil højeste karakterer for en dansk vandrerute. Desuden er den certificeret som Kvalitetssti af Dansk Vandrelaug. Alt sammen borger det for en vandretur i særklasse.

Ruten er markeret, så den kan gås uden kort (hvid afmærkning), men derfor kan det være meget rart med et overblik. Det kan du få i folderen "Rebild Bakker og Gravlev Ådal", som fås gratis i bl.a. RebildPorten.

Ruten findes selvfølgelig også i appen STIGUIDE HIMMERLAND.


GODE KORT I APPEN "STIGUDE HIMMERLAND" 

Vi har lavet flotte kort og naturbeskrivelser til dig i STIGUIDE HIMMERLAND appen, så du finde vej ude på vandre- og cykelruterne.  Appen virker også off-line. Den kan downloades via Google Play og App Store gratis.

Appen viser alle afmærkede cykel- og vandreruter i Mariagerfjord og Rebild kommuner. Vores dygtige kortmedarbejder har lavet detaljerede naturkort, hvor ruterne er tegnet i, og GPS fuktionen viser, hvor du er på ruten. Naturvejledere har skrevet om natur- og kulturoplevelser på ruterne.

Vi anbefaler at man henter appen ned på telefonen hjemmefra, inden man tager afsted på tur.

 


SE OVERSIGTSKORT HER
Kalender
Vis flere
Vis færre