Følg os på Facebook
Rold Skov
Forside

ROLD SKOV NATURFILMFESTIVAL 2016

Lørdag den 19. november kl. 10 - 18

Kinorevuen, Sverriggaardsvej 2, 9520 Skørping

+ naturfilm for børn søndag den 20. november kl. 14 - 16

 

 

Rold Skov Natur- og Kulturcenter arrangerer lørdag den 19.-20 november den fjerde naturfilmfestival i Rold Skov i samarbejde med Dansk Naturfilmforening.

 

Festivalen finder sted i Kinorevuen i Skørping fra kl. 10 - 18. En hel dag med film i international topklasse, film der uden problemer kan måle sig med den tekniske og fortællemæssige standard, vi er vant til fra f.eks. BBC. Og så for bare 100 kroner. 

 

Du kan møde en række af Nordens bedste naturfilmskabere: Arne Nævra, Boris Ersson, Bo Skelmose og Adam Schmedes. De præsenterer deres seneste film, og de viser og fortæller om, hvordan de arbejder med at få de bedste motiver og situationer i kassen. Et fascinerende kig bag kameraet. På programmet er også en ny, fantastisk film af Remek Meel fra Estland, og så sætter vi fokus på manglen på vild natur i Danmark med et billed-causeri af forfatteren og fotografen Rune Engelbreth Larsen. Plus du kan se eller gense dokumentarfilmen om Himmerlands smukkeste vandløb, Villestrup Å.

 

Naturfilm for børn

Søndag den 20. november kl. 14-16 forkæler vi det 6-12 årige publikum ved at vise en håndfuld naturfilm specielt for børn. Og for deres voksne.

På programmet er en film fra Estland af Remek Meel (med dansk tale) og film om hvaler, eddekopper og andre spændende dyr af Adam Schmedes.

Billetpris 50 kr.

 

Hent hele programmet

  Kalender

  Kalender

   Ingen begivenheder
  Rold Skov Natur- og Kulturcenter | Østergade 21 | 9510 Arden | Tlf: 23 33 50 88 | projektleder@roldskov.info                       Udskriv denne side Udskriv denne side
  Degn Grafisk