Følg os på Facebook
MARIAGER FJORD NATUR- OG KULTURCENTER
MARIAGER FJORD NATUR- OG KULTURCENTER

VANDRERUTER I KASTBJERG ÅDAL

I Kastbjerg Ådal er der i 2017 indviet et helt nyt netværk af vandreruter i den naturskønne ådal, som hidtil ikke har været tilgængelige for offentligheden. Der er både mulighed for korte rundture med skønne udsigter - og muligheder for at gå langt. Se de nye ruter her!

Ruterne i Kastbjerg Ådal kan du også læse om og se på kort i appen "Stiguide Himmerland". Hent den i App Store eller Google Play. Appen er gratis.

Naturguiden 2018

Naturguiden2018_forsideNaturguiden 2018 er nu klar. I år med 245 guidede ture og arrangementer om natur og kulturhistorie at vælge imellem.

Oplevelser for alle naturelskere, børn som voksne.

Folderen kan hentes hentes her på siden som pdf, der er nem at finde rundt i takket være det interaktive kort. Klik på et turnummer på kortet i starten af folderen, og du kommer til den side, hvor turen er beskrevet. På hver side er der også link tilbage til kortet.

Hent folderen som pdf (2 MB)

Den trykte folder kan fås på biblioteker, borgerservice og turistinformationer i Himmerland og Aalborg fra ca. den 10. februar.

Du kan altid finde alle aktuelle ture på www.naturguidenhimmerland.dk - findes selvfølgelig også i en mobiltilpasset version til når, du er ude.

 

Kalender
    Ingen begivenheder

      

                   

                         

Rold Skov Natur- og Kulturcenter | Østergade 21 | 9510 Arden | Tlf: 23 33 50 88 | projektleder@roldskov.info                      
Degn Grafisk